Folyó, tó > Kassa - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Folyó, tó > 3 weboldal. Kategória leírása: Helyi folyók, patakok, vízrajz, tavak, mesterséges tavak Kassán és környékén.
Szponzorált linkek
Hernád - Wikipédia
http://hu.wikipedia.org/wiki/Hern%C3%A1d

A Hernád a Sajó bal parti mellékfolyója. Szlovákiában, Hernádfő (Vikartovce) községnél.

Hernád - Wikipédia
River Hornád
http://river-hornad.slovakian-mountains.eu/

The Hornad river springs at the east part of the Low Tatras mountains under the Kralova Hola peak. Hornad has created a long gorge where some parts are less than 10 meters wide. The river is navigable. Among nicest parts of voyage is ranked a 11 km long lenght between villages Smazany, Hrabusice and „Zelezna vrata“ (iron gate) - more than 250 meters high sheer cliffs line the river bank.

River Hornád
Kassai Tó
http://www.slovakia.travel/entitaview.aspx?l=4&llt=1&idp=6966

A vízisíelés központjai a Kassai Tó (Jazero v Košiciach) /május - október/ és a Pöstyén melletti Sĺňava vízisportok területe /július - augusztus/. Itt felszerelést is kölcsönöznek és a klubtagok szívesen segítenek. A sportág kezdői számára a felvonó ajánlott, a haladóknak a csónak utáni síelés. A csónak utáni síelésre kínál lehetőséget a Szenc melletti Blatno, a Ružín, Bukovec és a Kassa melletti Čana.

Kassai Tó
Hirdetések
Oldal leírása
kassa.wyw.hu: Kassa (Kosice) katalógus - kassai információk, látnivalói, térkép, hotel, történelme, éttermek, vendéglátás, iskolák, oktatás.
Gyűjteményünkben 137 válogatott Kassa témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 137 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 7669