Kassa testvérvárosai > Kassa - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Kassa testvérvárosai > 7 weboldal. Kategória leírása: Kassa testvérvárosai. Miskolc, Ungvár, Nis, Szentpétervár, Bursa, Plovdiv. ...
Szponzorált linkek
Wuppertal
http://www.wuppertal.de/

Die offizielle Seite der Stadt mit vielen Informationen. Der Bürgerservice ermöglicht bestimmte Verwaltungsabläufe per Internet zu erledigen.

Wuppertal
Plovdiv
http://hu.wikipedia.org/wiki/Plovdiv

Plovdiv Bulgária második legnagyobb városa, az ország középső részén helyezkedik el, a Marica folyó két partján. Régi magyar neve Filippopoly volt. Plovdiv Észak-Trákia kulturális, kereskedelmi és közlekedési központja.

Plovdiv
Bursa
http://hu.wikipedia.org/wiki/Bursa_(telep%C3%BCl%C3%A9s)

Bursa (más nevei Brusa, görögül: Prusa, Προύσσα) Törökország észak-nyugati részén fekvő Bursa tartományának székhelye, az ország negyedik legnagyobb városa.

Bursa
Niš
http://hu.wikipedia.org/wiki/Ni%C5%A1

Niš város Szerbiában. Dél-Morava közigazgatási és kulturális központja. A városban van egyetem, akadémia és színház. Jelentős ipari központ és közlekedési csomópont.

Niš
Ungvár
http://www.magyarorszag-szep.hu/Ungvar/index.html

Ungvár Kárpátalja legnagyobb városa, közigazgatási központja, ennek ellenére egy vidéki kisváros 116.000 lakossal, melyből csak 8.000 a magyar, 90.000 ukrán-ruszin, 16.000 orosz, 2.500 szlovák. / 2001-es népszámlálás./ Mégis úgy éreztük, hogy sokkal több a magyar, a ruszinok közül is sokan beszélnek magyarul, néha alig vettük észre, hogy nem magyar akivel beszélgetünk.

Ungvár
Verona
http://www.nagyutazas.hu/magyar/iranytu/city.php?id=1170

[Verona - Ponte Pietra] Az "urbs nobilissima" (legnemesebb város) kiemelkedik az adriai partvidék és a Pó-síkság gyönyörű városai közül. Ősi kereskedelmi útvonalak találkozási pontjánál épült, jelentős nemzetközi vásárok helyszíne, joggal nevezték e1.

Verona
Szentpétervár
http://www.origo.hu/tudomany/tarsadalom/20031209szentpetervar.html

Szentpétervár egyike a világ építészeti csodáinak. Felépítése hatalmas eredmény, ugyanis a vidék teljesen mocsaras terület volt, és a kemény, hosszú tél sem kedvezett az építési munkáknak. A város igen jelentős kulturális és politikai tényezővé vált, megmutatta, hogy Oroszország még a lehetetlent is képes véghezvinni.

Szentpétervár
Hirdetések
Oldal leírása
kassa.wyw.hu: Kassa (Kosice) katalógus - kassai információk, látnivalói, térkép, hotel, történelme, éttermek, vendéglátás, iskolák, oktatás.
Gyűjteményünkben 137 válogatott Kassa témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 137 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 7669